Vă spunem bun venit pe noul blog sifon.ro!

Sperăm că prin intermediul acestui blog vom putea comunica mai ușor lucruri importante, profesionale legate de domeniul care vă interesează și anume producția de apă carbogazoasă (sifon).

 

Știați că prin consumul și distribuția apei carbogazoase impactul nostru pozitiv asupra protejării mediului este exponențial?

 

Gândiți-vă la milioanele de flacoane care ar ajung anual în gropile de gunoi după o singură utilizare, sau care sunt aruncate în pârâuri, râuri, lacuri nu mai vorbind de mări și oceane.

 

Obiceiurile oamenilor în ultima perioadă tind tot mai mult spre comoditate și le vine mai ușor să cumpere ambalaje de unică folosință tratând destul de pasiv problema utilizării ambalajelor reciclabile.

 

În perioada nu foarte îndepărtată, se utilizau ambalaje din sticlă de diferite culori, de diferite forme pentru scopuri precise și diverse: pentru îmbutelierea de ulei, apă, bere, apă carbogazoasă; a căror reciclare era foarte răspândită și astfel se evita poluarea mediului înconjurător.

 

Influența omului este cea care provoacă dezechilibrele din natură și duce în cele din urmă la schimbarea fenomenelor naturii.

 

Acești factori sunt importanți de luat în considerare și la care vă puteți gândi în momentul în care achiziționați ambalaje și accesorii din categoria îmbutelierii apei carbogazoase.

Astfel producția de apă carbogazoasă (sifon) este una dintre modalitățile prin care putem contribui la protejarea și la conservarea mediului înconjurător.