Acasa > Produse speciale > Masini de preparare > Tipuri de masini > Masina de preparat sifon 150 l/h tip AMPO, cu racitor

Masina de preparat sifon 150 l/h tip AMPO, cu racitor

(Cod produs: 165)
Serie aparatelor AMPO reuneste traditia si experienta de multe decenii din domeniul echipamentelor pentru productia apei carbogazoase, oferind un standard de calitate inalta.

Masina de saturatie cu bioxid de carbon AMPO 150l/h cu racitor pentru apa potabila serveste pentru producerea, racirea si imbutelierea apei carbogazoase.

Capacitatea este de 150 l/h adica 75 flacoane de 2l.

Intervalul de racire este de 5-6 grade Celsius fata de temperatura de intrare.

Este necesara montarea unui limitator de presiune la intrarea apei, precum si a unei supape de sens unic. Aceste elemente se livreaza impreuna cu masina.

Pentru aceasta masina se acorda garantie de un an daca masina a fost pusa in functiune de SC ARTEZI SRL si daca elementele de control ale agentilor de intrare adica regulatorul de CO2, regulatorul de presiune al apei, filtrul de apa si supapa de sens unic montate sunt cele furnizate de catre acesta.

Optional se poate comanda si cu cap de dozaj pentru pahare. Se poate lega direct pe retea de apa potabila.Nu necesita rezervor de tampon.

Este ideal pt.sifonarii de cartiere sau magazine.

Garantia este de un an de la punerea in functiune a instalatiei.

3200 EUR
(Fara TVA)
Stoc epuizat
Detalii stoc epuizat:
Pentru produsele care au statusul „STOC EPUIZAT” se preia comanda, fara termen de livrare precizat. Termenul de livrare se va stabili telefonic.