Acasa > Produse speciale > Mese de imbuteliere > Automata > Masa de umplere 5 capete tip AUTOMATIKA

Masa de umplere 5 capete tip AUTOMATIKA

(Cod produs: 506)
Echipamentul marca SCH-AUTOMATIKA, este rezultatul unei munci de conceptie axata pe simplitate si automatizare oferind un standard de calitate inalta.

La masa de umplere automata cu 5 capuri toate fazele umplerii se realizeaza automat, inclusiv desprinderea (la varianta pneumatica).

Aparatul serveste la umplerea flacoanelor cu apa carbogazoasa.

Varianta cu prindere pneumatica : Fixarea flacoanelor se realizeaza automat printr-un sistem pneumatic. La terminarea ciclului flaconul se indeparteaza manual.

Varianta cu prindere mecanica : Fixarea flacoanelor se realizeaza manual printr-un sistem mecanic de manete si pirghii. Toate fazele umplerii se fac automat, in afara de desprindere care se face prin maneta corespunzatoare. La terminarea ciclului flaconul se indeparteaza manual.

La cererea clientului masinile pot fi echipate :

-cu prindere manuala-pneumatica.
-cu debitmetre (volumul se poate regla cu ajutorul debitmetrului)
-incarcare la timp (nivelul apei este acelasi in fiecare flacon, flacoanele care reprezinta defectiuni nu se umplu la nivelul dorit astfel pot fi selectate usor, fiind scoase de agentul de imbuteliere evitand reclamatiile ulterioare ale clientului final).
-control de presiune, inainte de imbuteliere (prezinta o siguranta mai mare)
-cu senzor de nivel la sfarsitul ciclului adaugare co2

Garantia este de un an de la punerea in functiune a instalatiei daca au fost respectate conditiile prescrise in cartea tehnica.
8500 EUR
(Fara TVA)