Acasa > Produse speciale > Masini de spalat ambalaje > Instalatie de spalat lazi si flacoane

Instalatie de spalat lazi si flacoane

(Cod produs: 513)
Echipamentul marca SCH-AUTOMATIKA, este rezultatul unei munci de conceptie axata pe simplitate si automatizare oferind un standard de calitate inalta.

Eficienta si randamentul ridicat se datoreaza procedeului asemanator cu cel utilizat de masinile de spalat vase rezultand intr-o economie de energie insemnata. Sistemul incape in totalitate intr-un loc comparabil cu cel al unei mese de birou ajutand la utilizarea eficienta a spatiului.

Instalatia este capabila sa spele si sa clateasca cu solutie flacoane si lazi. Utilizarea sistematica a aparatului dotat cu cap rotativ ajuta la pastrarea aspectului estetic al lazilor si flacoanelor. In masina se pot introduce in acelasi timp doua lazi cu 6, 8 sau 10 locuri.

Instalatia este comandata de un minicalculator reducandu-se la minim influenta factorului uman. Numai introducerea si scoaterea lazii se face manual.

Efectul perfect de spalare este asigurat de patru capete rotative de inalta presiune care transfera uniform solutia de spalat apoi al apei de clatit pe suprafata lazilor si flacoanelor. In primul rand, masina face o clatire prealabila cu apa de retea, urmand spalarea cu solutie si apoi clatirea finala. La terminare spalarii da semnal pentru operator. Masina elimina apa de clatire. Apa cu solutie este reciclata, incalzita iar nivelul ei este inidicat.

Masina are si un program de spalare intensiva, in acest caz timpul se va dubla. Clatirea initiala si finala nu se schimba.

In afara de supapele de retea toata instalatia este din INOX, rezultand astfel un ciclu lung de viata.

Fabricantul își rezervă dreptul de schimba anumite caracteristici.

Garanţia este de un an de la punerea în funcţiune a instalaţiei .

6700 EUR
(Fara TVA)
Date Tehnice: Dimensiunea maxima ce se poate introduce : lazi cu 2 buc 6,8 sau 10 locuri
Tipuri de lazi: cu 2,6,8 sau 10 locuri
Date Tehnice: Necesarul de aer : 50l/ora maxim 6 bar
Date Tehnice: Dimensiuni (LxlxI) : 1300 x 600 x 920
Date Tehnice
Dimensiunea maxima ce se poate introduce : lazi cu 2 buc 6,8 sau 10 locuri