Acasa > Produse speciale > Mese de imbuteliere > Automata > Aparat de spalat-imbuteliat bidoane SCH-BT/60

Aparat de spalat-imbuteliat bidoane SCH-BT/60

(Cod produs: 504)
Echipamentul marca SCH-AUTOMATIKA, este rezultatul unei munci de conceptie axata pe simplitate si automatizare oferind un standard de calitate inalta.

Aparatul de spalat si imbuteliat bidoane SCH BT 60 lucreaza in mai multe faze simplificate cu ajutorul periei rotative electronice, sistemului de adaugare automata a detergentului si apei iar apoi a tavei rotative.

Instalatia serveste pentru spalarea cu solutie exterioara si interioara iar pe urma pentru umplerea cu apa si inchiderea cu capac din plastic.

Instalatia este alcatuita din doua incinte cu deschidere in prima se realizeaza spalarea exterioara si interioara a buteliei precum si clatirea. In a doua se realizeaza umplerea si inchiderea. Spalarea accentuata interioara si exterioara este efectuata de un cap rotativ care prin mai multe orificii asigura jet de apa cu solutie incalzita.

In acest mod si partile critice ale balonului sunt spalate; solutia se recircula. Completarea apei si solutiei este automata. Clatirea se face din aceasi sursa cu apa de umplere.

Optional se pot pune si conexiuni separate.

In celula de umplere inchiderea are loc pe un sertar cu role pentru usurarea scoaterii.

Exactitatea umplerii este asigurata de o pompa cu reglare de frecventa si cu temporizator.

Locasul pentru capace este umplut din nou cu 30 capace la comanda operatorului dupa care este inchis automat de un cilindru pneumatic.

Capacele sunt dezinfectate de o lampa UV.

Garantia este de un an de la punerea in functiune a instalatiei.
12000 EUR
(Fara TVA)